24 november 2012
15:30

Livets Ord IF U

Referat: Midas IBK - Livets Ord IF U

Svåraste matchen hitills, tyckte nog fler än jag. Innan matchen började. Vi visade redan i första anfallet att vi ville vinna.
Första perioden har vi bollövertaget och hade förmånen att spela i numerärt överläge två gånger utan att kunna trycka in bollen. Vi skjuter lite för lite och deras målvakt storspelar. Istället gör dom mål på ett frislag i mitten av perioden.

Period 2. Utdelning direkt. 21 sekunder tog det innan Robin startade målfyrverkeriet. Vi trycker på konstant och vi börjar äntligen få lite tur med oss. Backarna sköter uppspelen föredömligt och följer med i anfall. Livets Ord sticker upp på snabba kontringar och är inte ofarliga men får hela tiden skjuta långt utifrån.
Vi vinner perioden med 7-1 och har fem olika målskyttar. Det är styrka.

Period 3 startar och Livets Ord vill visa att dom är kvar på plan. De gör två mål inom fem minuter innan vi är tillbaks och Johannes visar att det bara var en tillfällig svacka från vår sida. Dom blir sura mot slutet och tar dumma utvisningar som gör att vi kan göra tre mål i tjugonde minuten. Vi vinner perioden med 6-2.

En enorm laginsatts. Kul för oss och André som gjorde comeback och gjorde det med den äran.
Extra plus till Johannes och Christoffer som jobbar kopiöst och är en av nycklarna till vinsten.